| محور فرعی | محور اصلی | |
| - صنایع وابسته | نوآوری در محصولات |
|
| امنیت و ایمنی مواد غذایی | میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| فرمولاسیون نوین مواد غذایی | نوآوری در محصولات |
|
| فناوری نانو در صنایع غذایی | فناوری های نوین تولید |
|
| بهینه سازی فرآیندهای تولید مواد غذایی | فناوری های نوین تولید |
|
| میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی | میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک | نوآوری در محصولات |
|
| مدیریت پسماند و ضایعات در صنایع غذایی | مدیریت پسماند |
|
| طراحی و توسعه محصولات صنایع غذایی | نوآوری در محصولات |
|
| شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی | نوآوری در محصولات |
|