محور فرعی | محور اصلی | |
- صنایع وابسته | نوآوری در محصولات |
|
امنیت و ایمنی مواد غذایی | میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
فرمولاسیون نوین مواد غذایی | نوآوری در محصولات |
|
فناوری نانو در صنایع غذایی | فناوری های نوین تولید |
|
بهینه سازی فرآیندهای تولید مواد غذایی | فناوری های نوین تولید |
|
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی | میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک | نوآوری در محصولات |
|
مدیریت پسماند و ضایعات در صنایع غذایی | مدیریت پسماند |
|
طراحی و توسعه محصولات صنایع غذایی | نوآوری در محصولات |
|
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی | نوآوری در محصولات |
|