ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .



تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
15 اردیبهشت 1403
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
15 اردیبهشت 1403
آخرین مهلت ثبت نام
30 آبان 1403
آخرین مهلت ارسال مقاله
30 آبان 1403
تاریخ برگزاری

1403/09/29



محورهای اصلی همایش

محور اصلی 
نوآوری در محصولات
فناوری های نوین تولید
میکروبیولوژی مواد غذایی
بسته بندی های نوین
مدیریت پسماند
فناوری های هوشمند سازی

محورهای فرعی همایش
محور فرعیمحور اصلی 
- صنایع وابستهنوآوری در محصولات
امنیت و ایمنی مواد غذاییمیکروبیولوژی مواد غذایی
فرمولاسیون نوین مواد غذایینوآوری در محصولات
فناوری نانو در صنایع غذاییفناوری های نوین تولید
بهینه سازی فرآیندهای تولید مواد غذاییفناوری های نوین تولید
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذاییمیکروبیولوژی مواد غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیکنوآوری در محصولات
مدیریت پسماند و ضایعات در صنایع غذاییمدیریت پسماند
طراحی و توسعه محصولات صنایع غذایینوآوری در محصولات
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایینوآوری در محصولات


پوستر همایش
تماس با ما
تلفن ثابت
نمابر
ایمیل

Khazaee971@gmail.com

آدرس

مرکز آموزش بین المللی علمی کاربردی قند کرج

روز شمار همایش
تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت



تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت






مرکز آموزش بین اللملی علمی کاربردی قند کرج